Livskraft i samspel

Konspirationsteori

Jag har en konspirationsteori. Enligt uppslagsverket Wikipedia, som erhåller världens sanningar till oss undrande personer, så är en konspirationsteori följande;

En konspirationsteori (av latinets conspirare som betyder ”andas tillsammans”) är en hypotes eller teori om en komplott, sammansvärjning eller konspiration. Gemensamt för konspirationsteorier är att berättelsen omfattar en grupp mäktiga eller inflytelserika individer eller institutioner. Dessa personer har enorma resurser till sitt förfogande, och samarbetar i hemlighet för att uppnå ekonomisk eller politisk makt eller andra fördelar.

Så. Med den faktan i ryggen så har jag en konspirationsteori. Och ve och fasa – det är jag som är utsatt för konspirationen. Ja, så illa är det faktiskt. Men eftersom det hör till att konspirationsteorier försöker förkastas av de som är sammansvärjade, så vet jag att detta kommer förnekas. Det kommer förnekas in i det sista, men jag vet. Jag vet.

Det har pågått ett par månader nu. I början misstänkte jag ingenting, såg inte sambandet. Men nu, sen några veckor tillbaka har mina misstankar börjat att gro. Det har hänt för många gånger för att det ska kunna förklaras med slumpen. Det är för organiserat för att bara vara tillfälligheter. Och nu är jag säker.

Jag talar såklart om bajsblöjorna. Bajskonspirationen. De senaste månderna har jag tagit alla. ALLA!
Men vad annat finns att göra när Knådden ser till att göra sina behov när M inte är hemma. Det slår aldrig fel. Så. De måste ha ingått en konspiration. De kommer att förneka det. Men jag vet. Jag vet.

2 kommentarer

 1. Gamla grannen Maria

  Hej Kristina!
  Åh, vilken fin blogg du har!
  Och vilken FIN liten bebis ni har!! GRATTIS!!!(så här fem månader i efterskott…)
  Angående konspirationsteorin, a b s o l u t. Hemligt avtal tror jag på;) Och av någon konstig anledning så brukar de genomföra bajsningen ungefär 30 sekunder efter att man lyckats knöla och dragit på dem tre lager vinterkläder…
  Hälsa pappa konpiratör och pussa lill-konspiratören från mig:)
  Många kramar från er tidigare granne

 2. SlaktarStina

  Tack! Och grattis själva! =)Konspiratörerna hälsar tillbaka, hoppas ni trivs där ni bor nu. kramkram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑