Det är en intressant lärdom det här hur kroppen förändras efter en graviditet med påföljande utfodring av avkomman. Helt plötsligt har jag ju så många valmöjligheter!

Om jag för dagen känner för att ha en slät look utan kurvor – ja då är det bara att stoppa ner brösten i byxlinningen och sen dra över en tajt tröja. Vill jag sen framot kvällen ha en mer bystig och kurvig look – ja då tar jag bara och rullar uppdem, inåt kroppen. Nivån är valfri efter önskemål. För vardagen passar det dock bäst med att kraffsa ihop dem i en vanlig BH som får hålla dem på plats, enkelt och bekvämt. Dessutom kan jag använda dem som halsduk elller försvarsvapen, allt efter behov. Möjligheterna är oändliga!

Det kan tyckas skrämmande att kroppen intar denna oanade flexibilitet efter en graviditet, men det är det inte. För den här kroppen är mitt vertyg till det liv jag lever. Den har fött fram ett barn och ser nu till att detta älskade lilla knyte får näring och kan växa. Samtidigt möjliggör den att jag kan jag gå, springa, hoppa, älska, skratta, lukta, andas, dansa, cykla…
Så det här med flexibla bröst – det ser jag snarare som en överraskande möjlighet till lite mer variation.