Livskraft i samspel

Sommardans i Dalarna

Det är sommar, det är Dalarna och därmed vill jag varmt rekommendera den här hemsidan för er som är lite fundersamma över vad ni ska hitta på hela sommaren.  

Bilden är lånad från sommardans.se

Sommardans i Dalarna har precis dragit igång på alla vackra logar och dansbanor som finns häromkring i landskapet och det är något som man definitivt inte bör missa! Även om man inte är inbiten dansare (ännu), så är det väldigt fint att åka iväg till någon av dessa vackra platser en sommarkväll. Lyssna på musik, kolla folk, fika, kanske ta sig en liten svängom ändå.

Det är folk i alla åldrar som är där för att dansa, träffa folk och ha en riktigt trevlig kväll. Perfekt sommarnöje! Och nej, folk är inte där för att ragga. Inte mer än på något annat ställe i alla fall. Folk är där för att ha trevligt och träffa annat folk.
Men jag kan ju inte dansa…! Du lär dig. Bara du vågar. Och man måste inte dansa, man kan vara där bara för att njuta av en vacker sommarkväll. Vilket inte är så bara, egentligen. 

Jag har ju själv varit ute en hel del på dessa dansbanor och svängt mina lurviga tills svetten har lackat. Dock inte det senaste året, av olika anledningar. Men ändå, ni skall veta att det är en vis och erfaren som talar när jag i samband med detta även utropar ett visst observandum, om än i den allra mest positiva andan. För det som börjar så här….

Kan efter viss tid leda till det här… Av egen erfarenhet.

 Och med de orden i bakhuvudet, så tycker jag att du ska ge dig ut på någon av dansbanorna runt om i Dalarna. Våga! Sväng din kropp till musiken och njut av hur du fylls av lyckohormoner samtidigt som du både motionerar och gör nya bekantskaper. Du kan börja redan ikväll…!

4 kommentarer

 1. Hushållerskan

  Aj fan…det är så jag måste göra alltså! 😉

 2. Karin

  Just det Hushållerskan. Gnussa alltså!

 3. SlaktarStina

  Det kan vara ett steg på vägen i alla fall…!

 4. Kevin Marshall

  Your post is very interesting information about related topic is awesome. I was finding this type of information from long time. I think you should going on to make this type of blog.
  Web Services

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑