Denna mörka och exceptionella tråkiga onsdag tänkte jag förgylla med att sätta upp adventsljusstakarna. Städa lite. Göra ännu finare här hemma innför den julmånad som stundar. Inte för att jag är någon jättediggare av julen, mer för att jag gillar mys och rött är min favoritfärg. Men ack och ve. Motivationen stod på noll och latmasken hade slingrat sig många varv runt min försvarslösa kropp.

Det enda jag förmådde mig till var att surfa in på P4 Dalarna för att lyssna till ett klipp där John Lindbergs trio skulle snacka lite om sin julshow. 7 minuter och 30 sekunder senare var latmasken strypt och jag och Knas-katten tog oss en svängom på köksgolvet. Det går inte att sitta still till deras musik! Så fantastiskt bra!

Drog på hög volym och tryckte in senaste skivan (ja, skivan!) Sen gick allt som en dans, bokstavligt talat. Jag rockade loss och städningen skötte sig själv. Som i Skönheten & Odjuret ungefär, när sakerna bara hoppar in i sitt skåp och sopen går av sig själv. Städrock helt enkelt.

Det bästa av allt är att jag, syrran och min kära mor ska på deras julshow i Rättvik i december. Det kommer bli så otroligt bra! Jag ska dansa så att skinka och köttbullar far all världens väg!