Fakta:
Byggnadsår: 2011
Uppvärmningskostnader: 0 Kr/år
Byggnadstyp: Isolerat katthus i mobil modell, arkitektritat av Slaktarn´s Kattarkitektur AB
Boarea: ca 0,75 kvm
Antal rum: 1
VA/A: LetItRain / BakomBusken
Övrigt: inget byggnadstillstånd behövs för uppställning, jakträtt ingår. 
Pris: Diskutabelt

Säljer nu mitt mobila och välisolerade katthus då det i dagsläget endast används till förvaring av diverse värdefulla saker. Huset är mycket sparsamt använt då jag föredrar att sova i höladan de nätter jag inte har möjlighet att breda ut mig mitt i stora sängen. Därav har jag inte lagt ner vare sig tid eller pengar på inredningen, vilket därmed öppnar stora möjligheter för den nya ägaren att agera fritt efter eget tycke och smak. För den estetiskt kräsna så kan det även vara aktuellt att panela/måla om exteriören. Jag vill dock förtydliga att detta är inget behov ur ren funktionell synpunkt! Huset är felfritt och det försäkrar jag genom att inte ha någon friskrivningsklasul i köpekontraktet!

Ring eller maila för visning!

/Knas-Katten

Exteriör och en vy av det öppningsbara taket.
Interiör. OBS! morötterna ingår ej!