Vi börjar bli en liten synkroniserad familj här hemma. I alla fall vissa dagar. Eller egentligen vet jag inte om synkronisering är det rätta ordet, om det innebär att det är en tidsmässig överensstämmelse mellan flera objekt. Vår typ av synkronisering handlar om att ha samma behov samtidigt. Vilket inte alltid är optimalt.

För när jag blir hungrig och ska äta, nog sjutton blir Knådden också hungrig då. Och som inte det vore nog så sitter såklart Knas-Katten och skrålar efter mat också. Hur det är med M vet jag inte, då han är på jobbet. Men antagligen är han hungrig han med.

Sen därefter är det dags för blöjbyte på Knådden. Då sätter sig Knas-Katten och skrålar för att han ska ut och jag börjar känna ett påtagligt behov av att uppsöka damrummet. (Rakt fram i entrén, genom kristallsalen, vidare genom biblioteket och sedan tar du höger.) Eftersom jag inte kan göra allting på samma gång, så gäller det att prioritera. Knådden, Knas-Katten och sen mig själv. Blöjbyte kan gå riktigt snabbt emellanåt.
Men det finns även fina stunder när våra behov infaller samtidigt. Som när vi blir trötta och behöver ta en liten middagslur någon gång under dagen. Då intar jag och Knådden soffan…
… och Knas-Katten lägger beslag på fåtöljen.
Sen sover vi en stund och vaknar sen pigga och glada, redo att påbörja ett nytt varv på behovssnurran.