Livskraft i samspel

Min vän blöjpåsen

 Det här mina damer och herrar, är min vän Blöjpåsen. Vi har gjort mycket tillsammans de senaste dagarna. Först i tisdags så följde den med mig och Knådden på barnvagnspromenad. Det här var ju trevligt, det måste vi göra om! hojtade jag och den fick även följa med nästkommande dag. Sen åkte den med oss en tur in till Stan i går kväll också. Och det här med barnvagnspromenaden var ju en riktig hit, så den följde med idag också.

 

Det var väl inte riktigt meningen att vi skulle få denna långa bekantskap, men när tankarna är någon annanstans kan det lätt bli så här. Ambitionen är att blöjpåsen ska få förenas med sina andra sopiga vänner, förhoppningsvis redan idag. Eller så får den följa med till Lindköping någon gång i november, vem vet. Vi börjar ju bli riktigt tighta vid det här laget.

6 kommentarer

 1. Karin

  Vilken fin dinglis!!

 2. SlaktarStina

  Ja, visst är den! 😉

 3. Anonym

  Lever blöjpåsen ännu på dina turer?? Trevlig kammrat! Inget mer du har gjort med den?

 4. SlaktarStina

  Just den blöjpåsen har fått förenas med sina andra kamrater i sopkontainern. Men jag skaffar mig ständigt nya vänner!

 5. Anonym

  Är du ofta ute och går med dina nya vänner(blöjpåsen)?? Skoj repotage om sopor!

 6. SlaktarStina

  Det händer. Om de blir gladare av det vet jag dock icke.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑