Skylten är från Petters Laila Design och utgjorde priset i SlaktarStinas Adventskalender 2013

Med skräckblandad förtjusning har jag kastat mig in i en ny vardag. Jag har återigen plockat fram mina block, mitt pennfodral, min kalender och satt mig i skolbänken. Jag är student igen, pluggar. Med skräckblandad förtjusning, som sagt.

Förtjusningen kommer från att jag får tillgodose mitt behov av att lära mig nya saker. Men framför allt över att jag försöker göra någonting åt en situation som jag inte riktigt känner mig bekväm i. Tänka nytt, se lösningar och prova istället för att gräva ner mig i gnällträsket och bli en bittefitta. Om vi nu ska tala klarspråk.

Skräcken kommer spontant från mitt mänskliga försvar över att möta något helt nytt och främmande – vad sjutton har jag gett mig in på!? En normal reaktion och som också ofta är orsaken till att vi inte tar det där steget till förändring av något som vi vet ändå inte riktigt håller i längden. En reaktion och känsla som ofta begränsar oss.

Men hallå, vad ska du läsa till då? Vart vill du komma?
Det är ingen idé ni frågar, för jag vet inte själv. Eller jo, jag vet att jag ska utvidga mina kunskaper vad gäller IT, men vart jag vill komma…. det vet jag inte. Men jag är på väg, och just nu är det precis det som är det viktiga.

För övrigt så ser ni priset i SlaktarStinas Adventskalender i bilden ovan – återigen stort GRATTIS till Jenny Zinders som kammade hem priset!
Vill du ha en likadan? Gå in här och beställ en egen! Går att få i alla möjliga färgskalor och kombinationer – efter eget personligt önskemål. Om ni har problem med länken, så ta kontakt med mig så kan jag vidarbefodra Lailas uppgifter.

Nu – åter till skolboken.