Livskraft i samspel

Världens smartaste hund.

Det här är världens smartaste hund. Han bor hos min mor och just på det här kortet så vilar han ut efter ett perfekt utfört uppdrag.

Det var nämligen så här här att jag, min mor, världens smartaste hund och min brorsdotter Charmtrollet var ute på promenad i det vackra vårvintervädret som var i helgen. Jag övningskörde barnvagnen där Charmtrollet lugnt satt tillbakalutad. Helt ärligt tyckte jag att det här gick ju oerhört bra och att det nog inte skulle bli så svårt att få godkänt på uppkörningen. Men det gäller att ha koll på allt och åt alla håll. För helt plötsligt såg det ut så här när jag tittade ner i vagnen

Åh nej, ena vanten är borta! Vände mig om men varken jag eller min mor kunde se eller ana vart den rammlat ur. Världens smartaste hund betraktade sitationen med ro och viftade lite uppmuntrande på svansen. Jagkanjagkanjagkan. Har du sett vart vanten är någonstans? Kan du hämta vanten? Min mor tog loss kopplet och hunden försvann som ett svart streck längs vägen där vi kommit.


Strax därpå kom han tillbaka i full galopp. Med vanten i munnen och stolt som en tupp.

Uppdrag slutfört. Vanten är återfunnen och SlaktarStina får godkänt på övningskörningen, men med en liten kommentar om att det är viktigt att ha koll på alla detaljer.

3 kommentarer

  1. Anonym

    Vilken härlig dag vi hade,tycker Mor din.

  2. Karin

    Så det blir att skaffa er en hund framöver!

  3. SlaktarStina

    Om vi säger så här… jag jobbar på det, men det går inte direkt framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑