Livskraft i samspel

20:e december – Adventskalender 2011

Jag sa ju att den skulle trivas hos oss! Se så fin min amaryllis har blivit. Helt plötsligt så förstår jag de damer och herrar som skickar bilder på sina blommor till diverse veckotidningar. Det är en liten stolthetskänsla när något som växer trivs så bra där jag själv trivs så bra. Och dessutom blir så vacker. Sen att det är lite svårt att misslyckas med en amaryllis har jag förstått. Men det struntar jag i, jag tänker vara lika stolt över min fina blomma ändå. Nästa år ska jag ha flera! Men hur gör jag nu då, så att den fortsätter att vara så här fin?

Det börjar närma sig slutet på kalendern, bara fyra stycken rim kvar efter att ni har löst dagens. Ni kan redan nu börja förbereda ett mail eller ett word-dokument med samtliga svar. Jag tänkte ta emot bidragen under mellandagarna och presentera vinnaren – eller vinnarna – vid nyårshelgen. Skicka in även om du inte lyckas lösa alla rim! Det är även helt okej att lämna ett helt vanligt papper med de rätta svaren på, om man vet att man ska träffa mig eller kan min postadress. Men då vill jag ha en teckning på. Mer information om hur ni lämnar in bidragen kan du läsa på Adventskalender 2011 inom kort. Nog om det nu, här är dagens rim;

Rimmet är raderat av upphovsrättsliga skäl!

1 kommentar

  1. Karin

    Jag kommer sakna kalendern. Hoppas få följa dina tankar och funderingar om livets stora små glädjeämnen även i fortsättningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑