Livskraft i samspel

En fantastisk midsommar.

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här på bloggen den senaste tiden. Men vi har haft fullt upp med att fira midsommar och sen att återhämta oss efter sviterna därav.

Det har varit en mycket speciell midsommar men som ändå innehållit majoriteten av det en midsommar brukar innehålla. Vi har ätit midsommarmat, berusat oss och dansat ringlekar runt stången. Det har varit sena och ljusa nätter, glädje och lycka, nya bekantskaper. Det har varit en intensivt och varje timme av midsommarhelgen har utnyttjats till fullo, inte mycket sömn. Men sen är det ju midsommar bara en gång om året också.

Och det visade sig bli en blöt midsommarafton, trots att väderprognosen för en gångs skull förutspådde torr väderlek. Och torr väderlek var det ju, för solen strålade över den daggfuktiga skogen och blomsterängarna, när jag tidigt på morgonen vaknade till fåglarnas glada kvitter. Vilken fantastisk midsommarafton det kommer bli, hann jag tänka innan det rikliga vattenflödet började. I sängen.

Så istället för att göra i ordning oss för att gå på bröllop, så fick vi göra oss i ordning för att åka till BB och där tillbringade vi sedan hela midsommarhelgen. Så sill, grillat och jordgubbar byttes till halvkokt potatis, vattning brunsås och kalla biffar. Och istället för en öl och små grodorna så tog jag lite lustgas och så trampade vi några varv runt droppställningen.

Vi höll igång långt in på midsommaraftonens småtimmar och ljuset hade börjat återvända när tröttheten blev övermäktig. Vi fick hjälp till att få ett par timmars sömn och sen fortsatte midsommarfirandet dagen därpå. Glädjen och lyckan sprudlade när vi klockan 23.44 på midsommardagen fick göra oss bekanta med den här lilla krabaten.

Så känslan var rätt när jag vaknade tidigt på midsommaraftons morgon. Det blev en fantastisk midsommar.

4 kommentarer

 1. Karin

  Så fin han är, Knodden! Väl utförd målgång. Grattis!

 2. SlaktarStina

  TACK!

 3. Anonym

  Hej Kristina!
  Grattis till underverket. Jag tycker att han är lik sin moster… Kramar från Ann-Sofie Nylund i Djurmo.

 4. SlaktarStina

  Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑