Vi bor i skogen. Det är höst. Det är fuktigt i marken. Sand och lera fastnar under både skor och tassar. Skor och tassar som sen ska in i huset. Med andra ord är det den värsta tänkbara tiden för Lord of the Dammsugare.

Så nu har han startat ett projekt. Ett helt omöjligt projekt enligt min mening och därmed har jag frånsagt mig all inblandning i denna…. väg till det ouppnåeliga. (alternativt idioti).

Han ska lära Knas-Katten att torka av tassarna när han varit ute. Alternativt att katten ska lära sig att bli avtorkad av tassarna efter han har varit ute. Det går… sådär.

Katten har förstått vad som är i görningen och han låter sig icke daltas med. Vilket ha resulterat i att när Knas-Katten vill gå in, så tar han sats ända ute från vedboden och springer allt vad han kan in i huset när dörren väl öppnas. Och efter kommer Lord of the Dammsugare, viftandes med en handduk och skriker; Katt-usling har jag inte sagt åt dig att torka av tassarna när du går in!?!?! 
 Sen springer de runt i en vild jakt, tills varenda golv, soffa och säng är prickig av små leriga katt-tassar.

Så håller de på. Tills det inte längre finns någon lera kvar att torka av från de små tassarna, eftersom det liksom redan har fallit av. Dock över något större yta än i normala fall.  

Muttrandes och suckandes börjar då Lord of the Dammsugare att torka golv och fönstersmygar, dammsuga soffor och sängar. Förbannade katt.

Själv så ligger jag på soffan och vrider mig av skratt. Vi får väl se vem som går vinnande ur den här striden.