Livskraft i samspel

Multisport för småbarnsfamiljen

 Efter en tids uppehåll har nu Team Slaktarn´s återupptagit träningen. Första passet bestod av lite lättare orientering enligt Naturpasset – ett ypperligt sätt att komma ut i naturen och motionera både kropp och knopp! Men huvudsyftet med det här träningspasset, förutom att komma ur ringrosten, var att svetsa samman teamet och introducera vårt lovande, talangfulla nyförvärv. Som självklart har fått en egen teamtröja – TACK Krus-Karin!

Som sig bör när man är helt ny och ska se och lära, så intog Knådden en ganska passiv roll under träningspasset och flöt mest med.

 Jag kan dock se fördelarna med att titta om man nu ska se och lära, men han har nog en utstuderad taktik för det där. Hur som helst.

Allt eftersom träningspasset förflöt så utvecklade sig orienteringen till en ny variant av multisport. Multisport för småbarnsfamiljen. För det är inte helt lätt att hålla koll på rätt kurs, karta och kompass och samtidig plocka kantareller.Men det går!

Det första träningspasset med den nya konstellationen av Team Slaktarn´s är avklarat och fler lär det bli. Sammantaget kan vi konstatera att det ser lovande ut med den nya medlemmen, att kantareller är gott och att Naturpasset är en jättebra aktivitet som fler borde prova på.

3 kommentarer

 1. Karin

  Blir nog en riktig orienterare av grabben. Med sådan tidig start.

  Karin.. i skärgården med lånad dator som åker hem idag. Datorn alltså. Jag ska måla. Vitt… eller.. grått.. Vad lätt det vore om vit färg bara var vit.

 2. Linda

  Javisst är det en fantastiskt bra och rolig motionsform med naturpasset! Men tyvärr är den avklarad för denna säsong, synd att det inte finns fler "banor"! Fin blogg du har!

 3. SlaktarStina

  Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑