Livskraft i samspel

Nu kör vi!

Månaderna har gått och nu är jag tillbaka här. Jag har liksom landat nu, landat på andra sidan känns det som. Landat i den nya vardagen men två barn, ett hus som skall byggas ut och allt annat som händer omkring.

Och jag har ett behov av att skriva. Ett behov som jag har tillfredsställt även under de månaderna som passerat, men de alstren har hamnat ofärdiga i byrålådan. Och några har blivit söndertuggade och andra är fulla i sylt och mjölk. Hur som helst – kanske kommer mina ord och tankar till bättre nytta i den digitaliserade världen. Dessutom är ni flera som har uttryckt önskan om att väcka upp bloggen igen – det glädjer mig oerhört! Tack!

Så nu kör vi. Ungar, utbyggnad, Knas-Katten, träning, strapatser och Master of the Dammsugare. Funderingar, tankar, känslor, projekt och historier. Och allt händer mitt ute i skogen.

SlaktarStina är tillbaka! (med viss reservation med tanke på att det fortfarande bara är 24 timmar/ dygn)

4 kommentarer

 1. Maria

  Kul att du är tillbaka, väldigt inspirerande och rolig läsning!

 2. SlaktarStina

  Tack Maria!

 3. Johanna

  Jippi! Jag har tittat å tittat å äntligen är du tillbaka! 🙂

 4. Karin

  Åh vad roligt att du är tillbaka. Saknat din blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑