Livskraft i samspel

Påsken.

Med tanke på den dåliga uppdateringen över helgen, så skulle man kunna tro att jag och Knas-Katten farit iväg på min kvast och besökt Blåkulla. Men siddu det har vi inte, för vi trivs alldeles förträffligt här på vår egna kulle och dagarna har gått i ett.

Vi började med att påskpyssla, vilket bestod i att göra dekorerande ägg. Eftersom jag gillar färg, så blev det mycket färg. Slutresultatet blev ungefär som om en treåring gått lös med vattenfärg och påskpyssel. Och delvis stämde det, för jag hade nog minst lika roligt som en treåring. Att skapa kravlöst efter egen lust är klart underskattat. Speciellt med vattenfärg. Dock blev dagens besvikelse att inse att jag blivit förd bakom ljuset vad gäller färgblandning. För färgen lila går inte alls att blanda av vilken röd och blå som helst. Tro mig, jag försökte en hel timme.

Sen har bara de lediga dagarna rullat på och nu sitter jag här och väntar på vardagen. Det är inte fy skam det heller. Speciellt när det inte är så många veckor kvar av vardagen som den ser ut nu. Spännande.

1 kommentar

  1. Anonym

    Va fint det blev vid spisen,tycker vi i Skeberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑