Löven har fallit från träden och alla de klara färgerna är borta. Omgivningen ter sig grå, dimmig och i högsta grad ruskig. Det regnar. Tack och lov så regnar det. Ett hoppfullt tecken för dem som har egna brunnar på tomten. Ty det är inte bara vi som har haft problem med vattenförsörjningen den här sommaren.

Men i dagsläget känns inte världen särskilt grå och trist, trots att den är det utanför fönstret. Det finns mycket spännande som väntar. Just nu håller jag på att rimmar för fullt – det blir en adventskalender som det verkar. Men jag sätter redan nu ut en varningsflagg för vissa eventuella nödrim.

Bäst att återgå till rimstugan. Min ambition är att ha alla rimmen klara innan december, för att försäkra mig om att jag får ihop det. Ha överseende med min haltande frånvaro tills dess. Jag är oerhört smickrad och glad över att ni är så många som fortfarande tittar in här, trots min dåliga uppdatering.  Snart är december här. Då händer det.