Livskraft i samspel

Denna dagen inte ett liv…

…som Farbror Melker sa när det inte nappade. Saltkråkan är guld.
Vi hade samma fiskelycka i helgen när vi tog oss ner på isen och borrade några hål i det strålande solskenet. Men ack, vad gör det, när sällskapet är trevligt och solen värmen trots isande vindar. Vi slapp ju rensa fisk och magarna var redan mättade av raggmunk och fläsk.

Efter en stärkande helg väntar nu åter vardagen. Min satsning på att svänga HB-kurvan uppåt fortsätter. Senare i veckan får vi se om det har gett resultat. Jag har blivit trött på blodpudding. Men får jag bekräftat att det har gjort en skillnad så ska jag äta blodpudding tills det kommer ut ut öronen på mig.

2 kommentarer

  1. Anonym

    Va har jag inte lyckats lärt dig nåt om fiske?
    Tobbe

  2. SlaktarStina

    Inte tillräckligt som det verkar…! Så jag behöver nog komma på kurs snart igen. Men jag tror att det kanske hade nappat bättre på morgonen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑