Livskraft i samspel

Utkikstornet – skyltarna

Eftersom jag, mitt i den finaste högsommaren, drabbats av den värsta förkylningen i mannaminne – så har jag mest sovit de senaste dagarna. Och snutit ut alla mina hjärnceller. Men jag gjorde en kraftansträngning och tog mig ut med kameran för att dokumentera en av dessa sällsynta trafikstockningar här i skogen. Vad står på kan man undra?

Jo det skulle ju sättas upp skyltar till Tornet. Utkikstornet. Då behöver man tre bilar och minst en lika stor bemanning. En som arbetar, en som håller i och en som tittar på.

De andra skyltarna fick stå kvar, efter moget övervägande. Det kan ju underlätta för turisterna när de ska hitta rätt. Men våra skyltar var utan tvivel snyggare. Som tur va hade vi hela bilen full. Eller iallafall tillräckligt många för att visa vägen.

För er kännedom så börjar den mangefika utsikten redan innan man nått tornet. Och hit kan man åka bil, för den som har svårt att gå eller som inte vill klättra i torn.

 Men vill man nå ända fram till Tornet, vilket jag antar att de flesta av er vill, så får man gå några hundra meter också. Det är en väl utmärkt stig där du inte behöver klättra några höjdmeter alls.

 Väl framme vid tornet så är det bara att börja klättra. Ocn sen njuta av den milsvida utsikten över skog, sjöar och mark.

2 kommentarer

  1. Erika Perols

    Å herregud vilket högt torn! Det blir helgens utflykt, får se om jag törs ta mig upp 🙂

  2. SlaktarStina

    du är välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑