Egen dans hemma i vardagsrummet är underskattat. Det borde alla prova, det är rena medikamentet.
Alla har vi nog någon gång dansat runt som barn. Eller som vuxna på något dansställe. Ibland med alkohol i kroppen, ibland utan.
Men när senast dansade du helt fritt, bara för du hade lust?
Men jag kan ju inte, vad skulle grannarna säga om de såg mig?
Vad de säger har jag ingen aning om och de är helt oväsentligt. Men jag kan lova att du kommer ge dem en glädjande stund i den grå vardagen. Om de överhuvudtaget bryr sig. Och om det nu inte är så att de upptäcker dig pga hög musik och vibrationer i taket… Men då kan du ju bjuda in dom, så får de välja både musik och volym!
Men jag har ju aldrig dansat…

Nej just det. Då är det verkligen hög tid att du börjar. Egen-Vardagsrums-Dans eller EVD som vi inbitna utövare kallar det, är utifrån dina egna förutsättningar, på ditt sätt. Allt är rätt, bara du rör dig till musiken! Takten har du själv, på ditt sätt. Stuttigt eller mjukt. Försiktigt eller vilt. Enformigt eller varierat. Precis som du vill.
Det finns helt enkelt inga bra ursäkter för att låta bli att dansa vilt hemma i vardagsrummet en helt vanlig tisdagkväll när regnet piskar mot rutan.

Gör så här; starta upp musik du gillar och start movin! Allt är rätt, lev ut de känslor som musiken förmedlar och låt ingenting stoppa dig! Görs med fördel på kvällen, för det är ännu roligare när man kan kolla in spegelbilden i reflekterande fönster. Dansa tills svetten lackar och du har gjort en stor invistering på hälsokontot! Enjoy!