Livskraft i samspel

Över en vårfika – debuten

I mars månad så lanseras novellantologin ”Över en vårfika” och till min stora glädje så är jag en av författarna. Det här är min debut i publicerad form, och jag är oerhört stolt och glad!
Över en vårfika har samlat 26 olika berättelser om saker vi inte pratar om. Allt från missbruk, panikångest, otrohet och aktiv dödshjälp till handsvett, snor, självskadebeteende och barnlöshet. Berättelser om att smyga med en hemlighet, hur man definierar sin sanning och om att vara ensam tillsammans.

Mitt bidrag heter Medan döden skiljer oss åt och är en skildring av far och dotter när livets enda löfte är på väg att infrias. En näsduk kan vara bra att ha till hands, men ingår dock inte i boken. Om man nu inte vill torka tårar med boksidor, det är ju upp till var och en. Själv föredrar jag tröjärmen.

Men trots ett tungt ämne i min debuterande text så är detta självklart något värt att fira! Under våren kommer jag bjuda in till en fikareleas, och alla som vill är välkomna! Kaffe och kakbuffé i sann landsbygdsanda utlovas! Och boken kommer då självklart att finnas till försäljning i samband med detta. Mer information kommer längre fram.

Och vill du försäkra dig om att hinna lägga beslag på ett exemplar av detta guldkorn, så hör av dig till mig så snart som möjligt, så paxar jag en till dig! (Kostnad 170kr + eventuellt porto) slaktarstina@slaktarstina.se 

2 kommentarer

  1. Eva Ullerud

    Ser fram emot att få läsa din novell! Grattis igen till debuten!

  2. SlaktarStina

    Tack Eva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑