Livskraft i samspel

Sammanfattning 2013

Tänkte på ett kort och konsist sätt sammanfatta mitt 2013, inspirerad av Retrolovers Rockabillyblogg!

Vad minns du mest från 2013? 
Dagen då en långdragen och besvärlig markaffär äntligen blev klar. Och det mer eller mindre chockerande faktum att jag är gravid igen. Och dagen då Knådden upptäckte att det här med att gå – det är ju riktigt roliga grejer det.

Finns det något som du skulle ha velat gjort annorlunda? 
Nej, egentligen inte. Allt jag gjort, både framgångar och misstag har ju lett mig hit där jag är idag. Och jag är nöjd, så vad annat kan jag begära. 

Vad gjorde du som du är stolt över? 
Allt som har med föräldralivet att göra. Jag har fixat att vara mor i snart 1½ år och jag tycker att jag gjort det riktigt bra hittills! Även om det fortfarande är omvälvande på alla möjliga sätt. 
Och mitt påbörjade motorsågskort – dock får jag lov att vänta med uppkörningen, min kropp är liksom inte riktigt i form för dylika aktiviteter just nu.
Reste du någonstans? 
Ja, jättelångt, ända till Linköping och jag var borta i flera dagar. Visste ni att man inte behöver något pass för att resa utanför Dalarna? Hur som helst så hade jag hur roligt som helst, Skogsnissen i storstan liksom.
Vad tittade du på?
Emil i Lönneberga och Bron.
Vad lyssnade du på? 
Radio. Mycket, mycket radio. Och då främst P4, P3 och P1. Reklamkanaler gör mig knäpp. Sen var det en del barngnäll också. (Och en del skratt också)
Vad läste du? 
Max potta, Max bil, Max kaka. Och en hel del informationssidor på försäkringskassan.se
Mest otippat i år? 

Graviditeten. Inte för att det är någon form av jungrfrufödsel som förväntas under kommande vår, utan mest för att…. ja, den fanns liksom inte med i planen.

Sak som du är mest förvånad över när det gäller 2013?
Alla åsikter, fördomar och kommentarer gällande familjelivet och hur vi/andra väljer att leva det. Jag skulle kunna skriva en hel bok om ämnet!
Vilka nya personer träffade du? 
Konstig fråga. Flera stycken, mer eller mindre viktiga på sitt sätt. Nästa fråga, tack.
Har du några mål inför 2014?
Föda ett till barn. Klara av att hantera två barn. Påbörja utbyggnad av huset (ja, du får gärna kalla oss idioter, men vi är ett ruskigt bra team). Komma igång med träningen på allvar igen – vill ha tillbaka mina starka cykellår istället för dessa små spindelben som jag har nu! Tycker inte om att känna mig svag.
Vad vill du förändra till år 2014? 
Inget. Det kommer nog alldeles tillräckligt med förändringar av sig själv, grunden är liksom lagd under 2013. Det blir ett spännande år som väntar, helt klart. För att inte tala om utmanande. Påré bara!

3 kommentarer

  1. Maria

    Motorsågskortet kan ha varit bland det roligaste iår faktiskt Ingen tvekan om att motorsågskortet kommer så snart du är fysiskt redo!

  2. SlaktarStina

    Ja, det är en liten besvikelse att jag inte fick klart det i år – men då har jag ju fortfarande något att se fram emot! Det är verkligen något att vara stolt över – du gjorde det bra!

  3. Karin

    Åh vad det glädjer mig att läsa att markaffären är i hamn. Jag vet hur jobbig den varit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑