Har ni hört om barnstugan som har all inclusive? Den är helt fantastisk! Flexibla öppetider och utövar även mobil verksamhet. Den ser verkligen till kundens behov och önskemål och har ypperligt sinne för god service. Jag kan lämna in en lite knorrig Knådd och hämtar honom ombytt i pyjamas och nattad. Det bjuds på mat och fika för föräldrarna och man kan även låna träningskläder om man vill! Duschmöjligheter finnes. Vid behov så erbjuds även proffessionell samtalskontakt med universitetsutbildad personal. Helt fantastiskt bra!

Dock väntar jag fortfarande på fakturan, så jag kan inte uttala mig om priset riktigt ännu. Jag befarar att den kan bli ganska hög med tanke på kvalitén. Men det är det lätt värt. Bara det bästa är gott nog.

TACK till alla er som möjligör att Knådden får slippa sin tjatiga morsa ibland. Och att jag kan gå röjsågskurs och springa runt efter en liten vit plastboll emellanåt. Tack.