I egenskap av personalchef, är det med sorg i hjärtat jag måste meddela att vi och Knas-Katten bestämt oss för att gå skilda vägar. Efter flertalet medarbetarsamtal, där vi har gjort vårt yttersta att komma fram till en lösning som passar båda parter, är detta vad vi tillslut har kommit fram till. Detta med anledning av att Knas-Katten har uttryckt sitt missnöje över nytillskotten i teamet, det vill säga Knådden och Pyret. Han anser att de har svårt att samarbeta och tar för stor plats. Vidare känner  han sig inte bekväm i rollen som handledare.

Pyret och Knådden, å andra sidan, anser att Knas-Katten inte har någon humor och är aningen för auktoritär. Som arbetsgivare har vi gjort vårt yttersta för att få teamet att fungera. Teambuildning, medarbetarsamtal, mutor – men när inget har gett en tillfredsställande lösning, så har vi tillslut hamnat där vi är idag. 

Mellan parterna råder inga hårda känslor, då detta är ett gemensamt beslut. Knas-Katten har våra bästa referenser och är omtyckt, så vi har lovat honom att hjälpa till i sökandet efter en ny arbetsgivare. Så här nedan följer hans CV, vänligen hjälp oss att finna en ny gård åt honom!

KNAS-KATTEN CV

Jag är en långhårig blandraskatt som nu säker nya utmaningar. Vill komma till en gård där jag får vara ute hur mycket jag vill. Jag har en stark personlighet, älskar familjepromenader, älgkött och att klättra i träd. Finner även nöje i att jaga stenar och tycker om att mysa, bara det är på mina villkor. Min integritet är stark och jag finner mig inte i vad som helst, men då visar jag det tydligt. Tycker om barn, så länge de sitter still, är tysta och förstår vad jag menar (vilket har varit problemet med ungarna på den gården där jag är nu). Jag är en effektiv råttjägare och har goda referenser!

Utbildning:
– 2011-2015 LHS (Livets Hårda Skola)

Arbetslivserfarenhet:
– Gårdskatt hos Slaktarn´s sedan 2011, där jag nått graden av General i kriget mot råttorna

Meriter:
– Förutom att hålla gården fri från råttor och annat oknytt, så har han även lyckats fånga ekorrar och hermeliner. Dock inga rådjur. Vad vi vet.

Språk:
– Svenska
– Kattspråk
– Kroppsspråk

Övriga meriter:
– Tilldelad SlaktarStinas tapperhetsmedalj
– Mer att läsa om mig finner du här

Är du arbetsgivaren för mig? Ta kontakt med Kristina Forsberg, 073-6596671