Det var härom dagen. En dag då allt behövde gå lite snabbare, lite smidigare, lite mer väloljat. Då blir det lätt att vissa detaljer förbises.

Vi hade en tid att passa. En tid då vi skulle vara framme, påklädda, mätta och helst lite glada också. Det är inte alltid så enkelt som det låter. Klockan gick oroväckande snabbt i förhållande till att vi kunde bocka av morgonens rutiner. Den sista delen med påklädning och packning av bilen, klarade vi med nöd och näppe tack vare fint team-arbete. Och förbiseende av vissa detaljer.

Jag packade bilen och fick för ovanlighetens skull med mig hela cirkusen. Det vill säga vagn, mat, preparerad skötväska, napp, plånbok, barnet, mobil, nycklar och allt annat livsviktigt för en liten småbarnsfamilj. Magnus skötte påklädningen av Knådden. Och det är där dessa förbisedda detaljer kommer in i bilden.

En liten detalj bara. Skon var ju på plats, Knådden nöjd och vi var redo för avfärd. Man ska inte haka upp sig på småsaker.

På frågan om hur det gick att ta på skorna på Knådden, så svarar min älskade själsfrände; jo när du säger det så… det tog emot lite på den ena. Men tillslut fick jag dit den. 

Kommentarer känns överflödiga.