Livskraft i samspel

Nytt överdrag till babysittern

 Idag har det spöregnat hela dagen, vilket har passat mig utmärkt. Jag har nämligen kunnat ägnat en del tid åt att umgås med min symaskin. Visserligen kan jag väl göra det soliga dagar också, men ändå. Idag var en perfekt sy-dag. Jag har nämligen en del projekt jag hoppas hinna färdigställa innan Knådden gör entré. 
Det som jag pysslade med idag var ett överdrag till en babysitter. Vi fick den med när vi köpte barnvagnen. I fullt funktionsdugligt skick, men överdraget är ganska slitet och såg lite tråkigt ut. Då jag inte ids vara så pass seriös att jag sprättar sönder överdraget och med irritation och vånda försöker sy ett helt nytt, har jag grubblat på en annan idé. Så därför sydde jag idag som en kondom i trikåtyg som bara är att dra över det andra överdraget – skitenkelt, rent ut sagt. 
Och för att kolla att idén funkar även med en varelse i, så fick Knas-katten vara stand-in. Jag tycker mig kunna utläsa att lösningen får klart godkänt. 
 
Tyvärr blev bilden lite mörk, har inte lärt mig hantera kamera oklanderligt ännu. Men det kommer det också. Nu återstår bara lite småjusteringar på överdraget så kan jag bocka av det från min att-göra-lista och ta tag i nästa projekt. Det är roligt att skapa!

1 kommentar

  1. Anonym

    Knaskatten får då va med på det mesta,han verkar gilla stolen,ni får köpa en till stol till homom.
    Kram mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024 Slaktarn´s Gård

Tema av Anders NorenUpp ↑