Det finns otaliga drycker och preparat på den kommersiella marknaden som utlovar muskeltillväxt och styrka. Det är proteindrycker, chokladkakor, piller och jag vet inte allt. 
Så det är oerhört fascinerande att, efter en 5-veckors period, kunna konstatera en viktuppgång på ca 60% och en längdökning på ca 10% – genom att enbart dricka bröstmjölk! Mjölk som min kropp har producerat! Fantastisk.
Överväger om jag ska sälja överskottet dyrt till alla dessa kroppsbyggare. Men jag vet inte… om jag själv skulle få samma effekt av att dricka bröstmjölk så skulle det innebära att jag om fem veckor skulle väga drygt 100kg och vara 180 centimeter lång. hmm… Det är nog bäst att bröstmjölkens hemligheter inte släpps lös på den kommersiella marknaden, för då har vi snart massa jättar som promenerar omkring här på vår planet. 
Bättre att ge till dem som verkligen behöver växa. Men erkänn att det är häftigt!