Jag är allt annat än en hacker. Men jag har funderat på hur inläggen på mitt Instagram, ska få ta en bättre plats på här på bloggen. Oftast kännetecknas de inläggen av tankar, bilder och texter som dyker upp i huvudet när jag är ute och arbetar i markerna. Och många är gångerna som jag tänkt; det där skriver jag ett blogginlägg om sen – och så blir det inget.

För när jag sen kommer hem till hus och hem, så blir det annat som upptar mitt fokus och tid. Vilket jag själv ser som ett hälsotecken. Men det är också synd, att de tankarna och stunderna som är ute i markern, inte får sin rättmätiga plats här på bloggen.

För det är lättare att hiva upp telefonen och slänga ut ett inlägg på Instagram om det som rör sig i huvudet, medan jag står mitt i det hela. Men jag har också märkt, att det då blir som två parallella berättelser, när det egentligen är en och samma, bara olika verktyg. Så nu gör jag försök hur jag ska organisera upp det här, för att få ihop Instagram och bloggen på ett bättre sätt.

Och om du som läser har en klar bild av hur det skulle kunna se ut – hör av dig! och tack på förhand för tålamod medan jag testar mig fram!